Омега 3 Преміум Риб'ячий жир, капсули по 500 мг №60
Детальніше на сайті виробника: prebiosweet.com.ua
За умовами співпраці звертайтеся за номером: +380 67 503 88 17 (viber, telegram)
Риб’ячий жир виробляється в Ісландії відповідно до сертифікатів GMP (API), HACCP та FSSC 22000. Риб’ячий жир відповідає усім основним фармакопеям та монографії GOED.
Риб’ячий жир, Ісландія, містить не менше 30% Омега 3 жирних кислот: 18% EPA (ейкозапентаєнова кислота); 12% DHA (докозагексаєнова кислота). Риб’ячий жир ОМЕГА-3-500 Ісландія з ідеальним складом жирних кислот та бездоганної якості. Саме склад поліненасичених кислот та чистота впливають на корисні властивості цього продукту.
Риб’ячий жир є засобом профілактики багатьох серйозних захворювань, наприклад, інфаркт, інсульт, атеросклероз, зміцнює імунну систему, покращує роботу мозку, допомагає впоратися зі стресом і позбутися депресії. Більше того, ця добавка незамінна для зростання та розвитку дітей.
Провідний виробник рибних олій. Дослідження та розробки, контроль якості на всіх етапах виробництва – основний принцип у роботі компанії з 1938 року. Підкреслюючи високу якість продукції, риб’ячий жир виробляється відповідно до сертифікатів GMP (API), HACCP та FSSC 22000. Риб’ячий жир відповідає усім основним фармакопеям та монографії GOED. А також відповідають усім офіційним нормам щодо забруднювачів навколишнього середовища.
Що таке омега-3 жирні кислоти?
Омега-3 жирні кислоти – це тип жиру, який організм не може виробляти самостійно. Рекомендується здоровим людям споживати 500 мг ЕРА плюс DHA, а людям з серцевими захворюваннями – майже вдвічі більше (до 1000 мг/день).
Які найкращі джерела жирних кислот омега-3?
Риба є найкращим джерелом їжі омега-3 жирних кислот. Деякі рослини також містять омега-3 жирні кислоти.
Що означають EPA, DHA та ALA?
У рибі є два види омега-3 жирних кислот – ейкозапентаенова кислота (EPA) та докозагексаєнова кислота (DHA). Форма омега-3 у рослинах називається альфа-ліноленовою (ALA).
Як омега-3 жирні кислоти допомагають покращити моє здоров’я?
Дослідження показують, що омега-3 жирні кислоти можуть покращити ваше серцево-судинне здоров’я. Але це не всі переваги включення в свій раціон жирних кислот омега-3. Вживання Омега-3 щодня знижують ризик:
- серцево-судинних захворювань.
- смерті, якщо у вас серцево-судинні захворювання.
- утворення тромбів, оскільки омега-3 жирні кислоти допомагають запобігти злипанню тромбоцитів.
- захворювання на рак молочної залози.
- Підтримка гладкої оболонки артерій та пошкоджень. Це допомагає уникнути утворення нальоту в артеріях.
- Зниження рівня тригліцеридів за рахунок уповільнення швидкості їх утворення в печінці.
- Менше запалення. Омега-3 жирні кислоти уповільнюють вироблення речовин, які виділяються під час реакції запалення
Омега-3 жирні кислоти також можуть:
- Підвищити рівень ліпопротеїдів високої щільності (ЛПВЩ / “хороший” холестерин).
- Зниження артеріального тиску. Люди, які їдять достатньо ОМЕГА-3, як правило, мають нижчий артеріальний тиск, ніж ті, хто цього не робить
Основні | |
---|---|
Виробник | Фелицата Україна |
Країна виробник | Україна |
Жирні кислоти | омега-3 |
Корисні речовини | жирні кислоти |
Основні атрибути | |
Кількість | 60 шт. |
- Ціна: 438 ₴