Лактоза дрібнокристалічна — застосовується для виробництва згущеного молока, повністю натуральний продукт, що виробляється з молочної сироватки.
Застосовується для усунення вад згущеного молока — мудристість і піщанистість. Це вади консистенції. Кристали лактози відчуваються нашими органами почуттів. Якщо розмір кристалів лактози до 10 мкм — консистенція продукту каліфікується найкрасивішою — «бархатистою». За розмірів кристалів від 15 до 20 мкм відчувається «мучність» і вище 20 мкм — «піщанистість».
Характеристики
Масова частка вологи: не більш ніж 1.9%
Масова частка білка: не більш ніж 1.0%
Масова частка золи: не більш ніж 1.5%
Розмір кристала: від 3 до 4 мкм (не менш ніж 70%), унікальні кристали не більш ніж 10 мкм
Термін придатності: 24 міс. за t не вище ніж 20 °C і відносної вологості повітря не більш ніж 80%
- Ціна: 711 ₴/кг