Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
203 відгуків
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94

Фруктоолігосахариди EUOLIGO L95 сироп

Замість цукру
  • В наявності
  • Тільки оптом

141 /кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Фруктоолігосахариди EUOLIGO L95 сироп
Фруктоолігосахариди EUOLIGO L95 сиропВ наявності
141 /кг
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94

Опис

Фруктоолігосахариди EUOLIGO L95 сироп

Виробник Quantum Hi-tech , Tate and Lale 

Сегмент: Пребіотики
Ринки та застосування: Дієтичні добавки, харчові продукти
Склад: олігофруктоза (ФОС) це розчинні харчові волокна, що мають властивості текстурування та покращують смак, що забезпечують додаткові переваги для здоров'я. 
Опис: За допомогою цього інноваційного інгредієнта можна зробити світ здоровішим, допомагаючи розробляти продукти з доданою вартістю, ті, які задовольняють зростаючий споживчий попит на здорову та смачну їжу та напої по всьому світу.
Олігофруктозу Фруталоза можна використовувати для заміни таких цукрозамінників, як сахароза.
Функції:

  • Органолептичні дослідження продемонстрували, що  олігофруктоза має здатність маскувати небажаний післясмак інтенсивних підсолоджувачів.
  • Зменшений вміст жиру/без вмісту жиру
  • Застосування олігофруктози EUOLIGO®FOS покращує смакове враження, забезпечує кремоподібну консистенцію та текстуру з низьким вмістом жиру або навіть з його відсутністю (кисломолочних) молочних напоїв.
  • Низький/зменшений вміст калорій
  • У зв'язку з низькою калорійністю олігофруктози Фруталоза можна зменшити кількість калорій або розробити молочні напої з низьким вмістом калорій.
  • Пребіотики. Існують наукові дані, що інулін та олігофруктоза є пребіотичними інгредієнтами, що дозволяють розробляти пребіотичні (кисломолочні) молочні напої. Додавання пробіотичних штамів заповнює кількість кишкових бактерій та допомагає відновити та зберегти збалансовану мікрофлору, посилюючи пребіотичну дію інуліну/олігофруктози.
  • Функціональність при обробці. Олігофруктозу EUOLIGO®FOS можна легко додавати до молочних напоїв у зв'язку з їхньою гарною розчинністю. Їх можна додавати до термічної обробки та бродіння.


Стандарт:
ISO, Kosher, Halal, HACCP-1,7 ка

Для промислового використання Фруктоолігосахариди (ФОС) проводять шляхом ферментативного впливу на сахарозу з метою отримання суміші наступних коротколанцюгових фруктоолігосахаридів: кестози (глюкоза-фруктоза-фруктоза, GF2), ністози (GF3) та фруктозил-ністози (GF4). Такі фруктоолігосахариди не перетравлюються в тонкому кишечнику людини, але потрапляючи в товстий кишечник майже повністю ферментуються його мікрофлорою в коротколанцюгові жирні кислоти.
ФОС немає Е-кодування. Вони подібні з інуліном за хімічною структурою, але мають більш коротколанцюгові GFn-сполуки, що зумовлює їх наступні переваги:

  • краще розчиняються, не осідають при зберіганні;
  • не темніють при температурній обробці (немає реакції Майяра), що особливо актуально для збереження кольору молочних продуктів;
  • мають приємний солодкий смак і можуть бути використані як інгредієнти для часткової заміни цукру (рівень солодощі ФОС близько 20–30 % від цукру, це в 2,5 рази вище, ніж інуліну);
  • мають кращий біфідогенний ефект (вже 2,5 г на день ФОС стимулюють зростання корисних бактерій, тоді як для інуліну потрібно мінімум 5 г на день для досягнення того ж ефекту).

Фруктоолігосахариди з тростинного цукру показують хорошу термостабільність, близьку до сахарози при режимах, характерних для молочного виробництва: в нейтральному середовищі при нагріванні до 140 °С протягом 15 хв стабільність зберігається майже на 100 %, що дозволяє використовувати ФОС у тому числі в стерилізованих молочних напоях .

У молочних та кисломолочних продуктах на холодній полиці ФОС також показують хороші результати при термінах зберігання до 90 діб. У морозиві ФОС отримали широке застосування не тільки як харчові волокна і пребіотики, але також завдяки своїм технологічним властивостям — поліпшенню структури та зменшенню розмірів кристалів льоду.

Коротколанцюгові фруктоолігосахариди з тростинного цукру мають широкий спектр застосування в харчовій промисловості: напої, молочні продукти, морозиво, цукристі та борошняні кондитерські вироби, продукти швидкого приготування, БАД та ін.

Велика база клінічних досліджень підтверджує пребіотичні властивості даних ФОС і дозволяє продуктах зі зниженим вмістом цукру та збагачених харчовими волокнами-найактуальніших рішеннях в постковидной дійсності.

Якщо Ваша компанія розробляє нові дієтичні продукти і Ви потребуєте додаткової інформації щодо Олігофруктозу та Інуліну, будь ласка, зверніться до нас. Із задоволенням надамо необхідну інформацію

 

Користь для здоров'я

  • Покращує роботу кишечника і запобігає запорам.
  • Регулює баланс мікроорганізмів організму для створення переваги корисних мікроорганізмів у кишковому середовищі.
  • стимулює імунну систему.
  • Сприяє засвоєнню мінералів, таких як кальцій, магній, залізо та цинк.

 

Застосування

Для дітей від 1,5г до 7,5г в день

Для дорослих від 3,0г до 15г в день

Яке значення мають фруктоолігосахариди?

Крім того, ФОС мають важливі корисні фізіологічні ефекти, такі як низька канцерогенність, пребіотичний ефект, покращене засвоєння мінералів і зниження рівня холестерину, триацилгліцеринів і фосфоліпідів у сироватці крові .

Чому фруктоолігосахариди входять до складу пробіотиків?

Для чого використовуються фруктоолігосахариди (ФОС)? Завдяки своїй здатності служити їжею для дружніх бактерій , ФОС часто входять до списку інгредієнтів пробіотичних добавок.

Чи стимулюють фруктоолігосахариди інсулін?

Фруктоолігосахариди: переваги та ризики

Фруктоолігосахариди ледь помітно солодкі та низькокалорійні. Вони не засвоюються, тому не впливають на рівень цукру в крові .

Чи можна діабетикам приймати олігофруктозу?

Через те, що інулін і олігофруктоза не засвоюються, їх було визнано придатними для споживання діабетиками . Дослідники не виявили впливу на рівень глюкози в сироватці крові, стимуляції секреції інсуліну та секреції глюкагону (Beringer and Wenger 1995, Sanno et al. 1984).

Яка харчова цінність фруктоолігосахаридів?

Калорійність: фруктоолігосахариди є низькокалорійними, містять 1,0

лорій на грам , або менше половини калорійності сахарози. ФОС не містять калорій, оскільки вони не гідролізуються травними ферментами і не використовуються організмом як джерело енергії.

___________________________________________________________

Ще трохи інформації про фруктоолігосахариди

Фруктоолігосахариди (FOS), офіційно класифіковані FDA США як розчинні харчові волокна, природним чином містяться в більш ніж 36 000 видах рослин. FOS визнано ідеальним пребіотиком через його значні переваги для здоров’я, відмінну технологічність і гарний смак. В результаті його широко використовують у харчовій промисловості.

Інноваційне застосування ФОС (фруктоолігосахариди):

Мармелади, печиво/бісквіти, завжди було важко встояти. Однак зараз ми вступили в епоху, коли жир, здається, не є основною причиною ожиріння. Винуватцем, власне, є цукор. Уявіть печиво/бісквіти з 80% меншим вмістом цукру, значно меншою калорійністю та золотистим кольором. Ви вже привернули увагу?

Фруктоолігосахариди (FOS), розчинна харчова клітковина, яка визнана типовим пребіотиком, природним чином міститься в багатьох видах рослин, таких як банан, спаржа та цибуля-порей. Він широко використовується в здоровому харчуванні, молочних продуктах, сумішах для немовлят, напоях і хлібобулочних виробах, оскільки він має значні переваги для здоров’я, гарний смак і чудову універсальність у харчовій промисловості.

 

Характеристики

Основні
Країна виробникКитай
Форма випускуРідина
СкладОлігофруктоза 95%

Інформація для замовлення

  • Ціна: 141 /кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner