Фруктоолігосахариди EUOLIGO L95 сироп
140,93 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 25 кг
Показати всі оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
- Немає в наявності
- Тільки оптом
- +380 (67) 440-45-94
Фруктоолігосахариди EUOLIGO L95 сироп
Виробник Quantum Hi-tech , Tate and Lale
Сегмент: Пребіотики
Ринки та застосування: Дієтичні добавки, харчові продукти
Склад: олігофруктоза (ФОС) це розчинні харчові волокна, що мають властивості текстурування та покращують смак, що забезпечують додаткові переваги для здоров'я.
Опис: За допомогою цього інноваційного інгредієнта можна зробити світ здоровішим, допомагаючи розробляти продукти з доданою вартістю, ті, які задовольняють зростаючий споживчий попит на здорову та смачну їжу та напої по всьому світу.
Олігофруктозу Фруталоза можна використовувати для заміни таких цукрозамінників, як сахароза.
Функції:
- Органолептичні дослідження продемонстрували, що олігофруктоза має здатність маскувати небажаний післясмак інтенсивних підсолоджувачів.
- Зменшений вміст жиру/без вмісту жиру
- Застосування олігофруктози EUOLIGO®FOS покращує смакове враження, забезпечує кремоподібну консистенцію та текстуру з низьким вмістом жиру або навіть з його відсутністю (кисломолочних) молочних напоїв.
- Низький/зменшений вміст калорій
- У зв'язку з низькою калорійністю олігофруктози Фруталоза можна зменшити кількість калорій або розробити молочні напої з низьким вмістом калорій.
- Пребіотики. Існують наукові дані, що інулін та олігофруктоза є пребіотичними інгредієнтами, що дозволяють розробляти пребіотичні (кисломолочні) молочні напої. Додавання пробіотичних штамів заповнює кількість кишкових бактерій та допомагає відновити та зберегти збалансовану мікрофлору, посилюючи пребіотичну дію інуліну/олігофруктози.
- Функціональність при обробці. Олігофруктозу EUOLIGO®FOS можна легко додавати до молочних напоїв у зв'язку з їхньою гарною розчинністю. Їх можна додавати до термічної обробки та бродіння.
Стандарт:
ISO, Kosher, Halal, HACCP-1,7 ка
Для промислового використання Фруктоолігосахариди (ФОС) проводять шляхом ферментативного впливу на сахарозу з метою отримання суміші наступних коротколанцюгових фруктоолігосахаридів: кестози (глюкоза-фруктоза-фруктоза, GF2), ністози (GF3) та фруктозил-ністози (GF4). Такі фруктоолігосахариди не перетравлюються в тонкому кишечнику людини, але потрапляючи в товстий кишечник майже повністю ферментуються його мікрофлорою в коротколанцюгові жирні кислоти.
ФОС немає Е-кодування. Вони подібні з інуліном за хімічною структурою, але мають більш коротколанцюгові GFn-сполуки, що зумовлює їх наступні переваги:
- краще розчиняються, не осідають при зберіганні;
- не темніють при температурній обробці (немає реакції Майяра), що особливо актуально для збереження кольору молочних продуктів;
- мають приємний солодкий смак і можуть бути використані як інгредієнти для часткової заміни цукру (рівень солодощі ФОС близько 20–30 % від цукру, це в 2,5 рази вище, ніж інуліну);
- мають кращий біфідогенний ефект (вже 2,5 г на день ФОС стимулюють зростання корисних бактерій, тоді як для інуліну потрібно мінімум 5 г на день для досягнення того ж ефекту).
Фруктоолігосахариди з тростинного цукру показують хорошу термостабільність, близьку до сахарози при режимах, характерних для молочного виробництва: в нейтральному середовищі при нагріванні до 140 °С протягом 15 хв стабільність зберігається майже на 100 %, що дозволяє використовувати ФОС у тому числі в стерилізованих молочних напоях .
У молочних та кисломолочних продуктах на холодній полиці ФОС також показують хороші результати при термінах зберігання до 90 діб. У морозиві ФОС отримали широке застосування не тільки як харчові волокна і пребіотики, але також завдяки своїм технологічним властивостям — поліпшенню структури та зменшенню розмірів кристалів льоду.
Коротколанцюгові фруктоолігосахариди з тростинного цукру мають широкий спектр застосування в харчовій промисловості: напої, молочні продукти, морозиво, цукристі та борошняні кондитерські вироби, продукти швидкого приготування, БАД та ін.
Велика база клінічних досліджень підтверджує пребіотичні властивості даних ФОС і дозволяє продуктах зі зниженим вмістом цукру та збагачених харчовими волокнами-найактуальніших рішеннях в постковидной дійсності.
Якщо Ваша компанія розробляє нові дієтичні продукти і Ви потребуєте додаткової інформації щодо Олігофруктозу та Інуліну, будь ласка, зверніться до нас. Із задоволенням надамо необхідну інформацію
Користь для здоров'я
- Покращує роботу кишечника і запобігає запорам.
- Регулює баланс мікроорганізмів організму для створення переваги корисних мікроорганізмів у кишковому середовищі.
- стимулює імунну систему.
- Сприяє засвоєнню мінералів, таких як кальцій, магній, залізо та цинк.
Застосування
Для дітей від 1,5г до 7,5г в день
Для дорослих від 3,0г до 15г в день
Яке значення мають фруктоолігосахариди?
Крім того, ФОС мають важливі корисні фізіологічні ефекти, такі як низька канцерогенність, пребіотичний ефект, покращене засвоєння мінералів і зниження рівня холестерину, триацилгліцеринів і фосфоліпідів у сироватці крові .
Чому фруктоолігосахариди входять до складу пробіотиків?
Для чого використовуються фруктоолігосахариди (ФОС)? Завдяки своїй здатності служити їжею для дружніх бактерій , ФОС часто входять до списку інгредієнтів пробіотичних добавок.
Чи стимулюють фруктоолігосахариди інсулін?
Фруктоолігосахариди: переваги та ризики
Фруктоолігосахариди ледь помітно солодкі та низькокалорійні. Вони не засвоюються, тому не впливають на рівень цукру в крові .
Чи можна діабетикам приймати олігофруктозу?
Через те, що інулін і олігофруктоза не засвоюються, їх було визнано придатними для споживання діабетиками . Дослідники не виявили впливу на рівень глюкози в сироватці крові, стимуляції секреції інсуліну та секреції глюкагону (Beringer and Wenger 1995, Sanno et al. 1984).
Яка харчова цінність фруктоолігосахаридів?
Калорійність: фруктоолігосахариди є низькокалорійними, містять 1,0
лорій на грам , або менше половини калорійності сахарози. ФОС не містять калорій, оскільки вони не гідролізуються травними ферментами і не використовуються організмом як джерело енергії.
___________________________________________________________
Ще трохи інформації про фруктоолігосахариди
Фруктоолігосахариди (FOS), офіційно класифіковані FDA США як розчинні харчові волокна, природним чином містяться в більш ніж 36 000 видах рослин. FOS визнано ідеальним пребіотиком через його значні переваги для здоров’я, відмінну технологічність і гарний смак. В результаті його широко використовують у харчовій промисловості.
Інноваційне застосування ФОС (фруктоолігосахариди):
Мармелади, печиво/бісквіти, завжди було важко встояти. Однак зараз ми вступили в епоху, коли жир, здається, не є основною причиною ожиріння. Винуватцем, власне, є цукор. Уявіть печиво/бісквіти з 80% меншим вмістом цукру, значно меншою калорійністю та золотистим кольором. Ви вже привернули увагу?
Фруктоолігосахариди (FOS), розчинна харчова клітковина, яка визнана типовим пребіотиком, природним чином міститься в багатьох видах рослин, таких як банан, спаржа та цибуля-порей. Він широко використовується в здоровому харчуванні, молочних продуктах, сумішах для немовлят, напоях і хлібобулочних виробах, оскільки він має значні переваги для здоров’я, гарний смак і чудову універсальність у харчовій промисловості.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Форма випуску | Рідина |
Склад | Олігофруктоза 95% |
- Ціна: 140,93 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг