Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
203 відгуків
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94

Камедь конжака (глюкоманан)

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

від 1 428,30 /кг

Показати оптові ціни
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Камедь конжака (глюкоманан)
Камедь конжака (глюкоманан)Немає в наявності
від 1 428,30 /кг
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94

Опис

Міжнародне найменування Konjac glucomannane, Е 425 (ii).
Сегмент: Загусники
Ринки та застосування: Дієтичні добавки, харчові продукти
Склад: Глюкоманан, що складається з 1-2 частин D-глюкози та 3-4 частини D-маннози; емпірічна формула (C6H10O5)n
Опис: Конжак Глюкоманан (Камідь Конжака) є розчинними у воді харчовими волокнами та може бути використаний як желювальний агент, загусник, стабілізатор, емульгатор і плівкоутворювач.
Функції: 1. Розчинність у воді: водний розчин глюкоманану являє собою пластичну масу. Одна з частинок порошку конжака складається з дуже довгих ниткових макромолекул, з'єднаних разом. Коли він контактує з водою, молекули води всмоктуються в ланцюг, унаслідок чого поступово частинки набухають до приблизно у 200 разів від його початкового об'єму, і перетворюються на в'язку рідину.
2. Загусник: Конжак Глюкоманан має найвищу молекулярну масу та сильну в'язкість серед будь-яких харчових волокон, відомих науці, і має надзвичайно високу щільність. Незмінений ацетилований Конжак Глюкоманан виробляє досить в'язкі розчини. Зазвичай, 1% у воді комерційно доступних продуктів Конжака має в'язкість щонайменше, від 20.000 P до понад 40.000 cP за температури 30°. Це найвищий показник, набагато більший, ніж будь-які інші природні загусники.
3. Стабілізатор: Коли Камедь Конжака використовується замість смоли ріжкового дерева як стабілізатор і додається в морозиво, сир та інші молочні продукти, вона стабілізуватиме їх як спосіб запобігання розвитку кристалів льоду.
4. Загусник: як желювальний агент, Конжак Глюкоманан є унікальним за його здатністю утворювати термообертовий і термодинамічний незворотні гелі в різних умовах.                                        5. Плівкоутворювач: Камедь Конжака є потужним плівкоутворювачем — як поодинці, так і в комбінації з іншими смолами, як-от каррагінан.
6. Розчинні харчові волокна: Свіжий конжак містить у середньому 13% сухої речовини, 64% від сухої речовини становить глюкоманнан, 30% є крохмаль. Конжак глюкоманнан для здорового харчування і схуднення. Знижує рівень LDL-холестерину («поганого») і тригліцеридів у крові; покращує перистальтику кишківника, ефективно очищає від шлаків і токсинів; знімає набряки; відновлює здорову мікрофлору; запобігає розвитку жовчнокам'яної хвороби; регулює обмінні процеси у разі цукрового діабету, але дослідження в цій галузі тривають.
Виробник: Китай

Інформація для замовлення

  • Ціна: від 1 428,30 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner