Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
215 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
Кошик
Топ

Лактоза харчова 99% 200 mesh

66,06 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • В наявності
  • Тільки оптом
Лактоза харчова 99% 200 mesh
Лактоза харчова 99% 200 meshВ наявності
66,06 ₴/кг
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Лактоза харчова ( лактоза моногідрат) 200 меш,

вміст лактози не менше 99%. 

Сертифікати FSSC22000, ISO9001, ISO14001

HALAL, KOSHER, NON GMO

При великооптових замовленнях - індивідуальні ціни та умови роботи. Здатні забезпечити будь-який обсяг постачання.

Пропонується  100 mesh та 200 mesh ; низька ціна, висока якість, доставка по Україні.

На замовлення можливе постачання лактози крупного помелу 40 mesh.

Лактоза для сгущеного молока, будь ласка, перейдіть по посиланню Лактоза дрібнокрісталічна.

Застосування.

Для виробництва продуктів харчування, дитячого харчування, фармацевтичних продуктів.

ЛАКТОЗА У ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ

Лактозу використовують при випіканні хліба, при виготовленні гіркого шоколаду, згущеного молока, джемів, мармеладу, бісквітів, цукерок, глазурі, діабетичних продуктів, м'ясних виробів та ін А така здатність, як здатність адсорбувати запахи аромату, дозволяє використовувати лактозу при виробництві смакоароматичних добавок. Все це дає можливість стабілізувати колір, покращити смакові якості та знизити собівартість готової продукції.

Оптимальною дозою введення лактози є 50% від кількості цукру-піску за рецептурами, що діють. Часткова заміна сахарози на лактозу зменшує насолоду і, особливо, посилює смак фруктів та ягід у джемах та мармеладах. У цьому випадку ступінь лактози становив 10-15%. Відзначено посилення смаку та аромату цукерок у рецептурі яких використовувалася лактоза харчова в аморфній формі до 7%, і, особливо, ірису, в якому підкреслювався колір та запах вершків до 18% лактози.

Кондитерські вироби:

  • Вносить вклад у загальний колір структуру і смак (дозволяє скоротити додавання ароматизаторів).
  • Заміна частини сахарози лактозою може запобігати надмірній насолоді на кінцевому етапі виробництва солодощів.
  • (У виробництві нуги, жувальної гумки та помадки).
  • Підкреслює та посилює різні смаки кондитерських виробів, скорочуючи втрату смаку в період переробки та зберігання.

Молочні продукти:

  • Зв'язує нестійкі ароматичні компоненти, знижуючи втрату смаку в період переробки та зберігання, що дозволяє знизити додавання ароматизаторів та дає можливість зниження вартості.
  • Солодкість, привнесена лактозою, часто дозволяє скоротити додавання сахарози.
  • Може привносити здатність формування коричневого відтінку, стабілізацію якості білків, зміну кристалізації, підвищення смакових якостей, вибіркового бродіння та харчових якостей.
     

Дитяче харчування:

  • Лактоза та її продукти розпаду ― глюкоза та галактоза ― мають ряд метаболічних та розвиваючих функцій для немовлят. Імунологічна цінність для немовлят білкових сироваток, виготовлених з молока, загальновідома. Це найбільш важливий елемент у молоці матері, яке найкраще для харчування немовлят.

Напої:

  • Використовується при виготовленні пива, тому що не викликає бродіння дріжджів, що залишаються в готовому виробі, збільшує в'язкість та покращує смакові відчуття та аромат.
  • Підсилює смак та забезпечує стабільність соків та безалкогольних напоїв. Збільшує термін придатності, скорочуючи втрату смаку під час обробки та зберігання.
  • Збільшена стабільність смаку допомагає знизити додавання ароматизаторів

Випічка:

  • Привносить відносно низьку насолоду.
  • Збільшує емульсифікацію.
  • Покращує затримку вологи.
  • Негігроскопічна.
  • Бере участь у покращенні панірувальної структури та її свіжості
  • Бере участь у збільшенні обсягу, зниженні рівня жирності, покращенні затримання газів у виробі та посиленні смакових якостей.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникСловаччина
СкладЛактоза моногідрат 99%
Користувальницькі характеристики
Розмір частинок200 mesh, 100 mesh, 40 mesh
Колірбілий
25 кг1000кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 66,06 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner