При оптових закупках для уточнення цін звертайтеся за номером +38067 503 88 17 (viber, telegram)
Лейцин являє собою незамінну аліфатичну амінокислоту з розгалуженим ланцюжком. За своїм обсягом лейцин — одна з найбільших амінокислот.
Лейцин є основним складником усіх природних білків, бере активну участь у синтезі та розпаді протеїну. У людському організмі лейцин в істотних кількостях міститься в підшлунковій залозі, печінці, нирках, сілезінці, м'язових клітинах і тканинах, а також у складі білків сироватки Лейцин є однією з незамінних амінокислот, яка не синтезується клітинами організму, тому надходить в організм виключно в складі білків натуральної їжі. Брак лейцину в організмі може призвести до порушень обміну речовин, зупинки росту та розвитку, зниження маси тіла.
Харчові джерела лейцину: ця амінокислота міститься в лісових горіхах, бобах, соєвому борошні, коричневому рисі, яєчних білках, м'ясі (філі яловичини, лосось, курячі грудки) і цілісній пшениці.
Залежно від способу життя, рівня навантажень та інших чинників, потреба людського організму в лейцині становить від 6 до 15 г на добу.
| Основні | |
|---|---|
| Колір | Коричневий |
- Ціна: 1 734,44 ₴/кг

