✔ У кулінарії.
✔ Функціональні властивості.
✔ Зручне фасування.
-
М’який і приємний — без різкої солодкості, більше нагадує легкий цукор.
- Менш солодкий, ніж цукор (приблизно на 30%), тому не “б’є” по рецепторах.
-
Має ледь відчутний прохолодний післясмак — як ніжна свіжість, подібна до ксиліту, але значно слабша.
- Смак нейтральний, не гірчить і не дає “хімічного” присмаку, завдяки чому легко поєднується з будь-якими стравами.
Склад: сорбіт (Е 967) – 100 %
Коефіцієнт солодості - 0,6; Глікемічний індекс – 9, Інсуліновий індекс – 11,0
Рекомендації щодо застосування: харчова добавка – цукрозамінник для хворих
на цукровий діабет, особам, які мають надмірну вагу та особам, що контролюють
масу тіла, у тому числі спортсменам.
Сорбіт використовується як цукрозамінник у виробництві дієтичних, діабетичних продуктів, кондитерських виробів, напоїв, молочних продуктів, а також у консервуванні овочів та фруктів.
Харчова (поживна) цінність добової рекомендованої дози (г):
білки – 0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 70,0 г
Енергетична цінність (калорійність) добової рекомендованої дози:
280,0 ккал
Рекомендовано вживати: рекомендована добова доза не більше 40,0 г,
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до окремих компоненті
Застереження: перевищення рекомендованих добових доз може викликати діарею
Умови зберігання та термін придатності: зберігати в упаковці виробника,
за температури від 0 ºС до 25 ºС, при відносній вологості повітря не вище за 75 %.
Зберігати у недоступному для дітей місці.
Строк придатності 2 роки з дати виробництва.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Саме Те |
- Ціна: 161,03 ₴

