Пропонуємо лактулозу сироп 66,7% та порошок 99,5% для створення лікарських засобів при закрепах та функціональних дієтичних продуктів.
Лактулоза виготовляється з молочного цукру (лактози) у вигляді сиропу (лактулози - 66% m\v) і порошку (лактулози 99%).
Властивості: Колір - блідо жовтий; смак – солодкий; рН - 3,0-7,0; температура деструкції > 225°С Щільність - 1,3 г/смЗ.
Лактулоза - (вуглевод) речовина, що не гідролізується травними ферментами людини (тварини) і не засвоюється у верхніх розділах травного тракту. Лактулоза в незміненій формі, досягаючи товстої кишки, вибірково стимулює там ріст і життєдіяльність власної захисної мікрофлори.
Продукти з лактулозою позитивно впливають на кишкову функцію, усувають запори та інші розлади кишечника. Застосування лактулози поліпшує клінічну картину: знижується прояви атонічного дерматиту, поліпшується апетит і загальний стан організму після перенесеної кишкової інфекції, відновлюється кишкова функція після антибіотикотерапії.
Молочні продукти з лактулозою
Лактулоза покращує органолептичний смак – при сліпих тестуваннях продукти з лактулозою завжди отримують найвищі оцінки.
Безалкогольні напої та сиропи, збагачені лактулозою
Швидкий розвиток власної захисної мікрофлори (біфідо - і лактобактерій) активізує локальний імунітет і забезпечує захист від інфекцій
Концентрати з лактулозою
Корекція маси тіла. Лактулоза, володіючи властивостями осмотичного проносного, забезпечує гидротацию кишечника, відволікаючи тим самим воду від процесу утворення жиру.
Дитяче харчування, збагачене лактулозою
Лактулоза стимулює перистальтику і гидротацию кишечника, усуваючи запори і дисбактеріоз.
Кондитерські і хлібобулочні вироби з лактулозою
Унікальний вуглевод – 0% калорій. Не викликає карієс. Лактулоза, прискорюючи кишковий транзит, впливає на обмін холестерину, знижує його рівень в печінці і жовчі.
М'ясні вироби, збагачені лактулозою
Лактулоза справляє подкисляющее вплив на середовище кишечника, що робить неможливим існування кишкової інфекції. Покращує колір ковбас, знижує кількість нітриту в продукті.
ПРОСТОТА ЗАСТОСУВАННЯ!
Лактулозу вносять безпосередньо в напій, тісто начинку, наповнювачам, ін. і ретельно перемішують.
Основні | |
---|---|
Властивості | живлення |
Корисні речовини | ферменти |
Користувацькі характеристики | |
Колір | Желтый |
- Ціна: 256,97 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 100 кг