Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
209 відгуків
+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
Кошик

Полідекстроза (для продуктів зі зниженим вмістом цукру)

219,47 /кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Полідекстроза (для продуктів зі зниженим вмістом цукру)
Полідекстроза (для продуктів зі зниженим вмістом цукру)В наявності
219,47 /кг
+380675038817
  • +380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
+380675038817
  • +380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Полідекстроза оптом від 2кг, 25кг

Опис

Полідекстроза – це розчинне пребіотичне волокно та преміальний низькокалорійний наповнювач, що використовується для додання об`єму та текстури низькокалорійним продуктам харчування та продуктам зі зниженим вмістом калорій.
Продукт легко використовувати у різноманітних застосуваннях для заміни всіх або частини сухих речовин підсолоджувача та заміни калорійних наповнювачів у цих рецептурах.

Полідекстроза добре розчинна у воді (приблизно 80г/100мл при 20˚С), але погано розчинна або нерозчинна в більшості органічних розчинників.

Переваги застосування Полідекстрози у виробництві продуктів харчування: 

  • у борошняних кондитерських виробах збільшує вихід готової продукції на 10 %: дозволяє збільшити термін зберігання продукту за рахунок молекулярно-пов'язаної води полідекстрозою;
  •  покращує органолептичні якості продукції, не змінюючи основного кольору та смаку продукту;
  •  відіграє важливу роль у створенні обсягу та маси продукту:

а) виступає як низькокалорійний наповнювач, збільшує кількість сухих речовин
б) лише на рівні смакових відчуттів є замінником жиру, крохмалю, сухих речовин цукру без втрати структури продукції;

  •  підвищує харчову цінність продукції: збагачує продукцію пребіотичними харчовими волокнами, сприяє зростанню корисної мікрофлори, нормалізації процесів травлення, прискоренню харчового циклу, зниженню ризику шлунково-кишкових, серцево-судинних захворювань;
  •  сприяє зниженню калорійності продукції:
  • а) за своїми технологічними та органолептичними якостями полідекстроза дуже схожа на сахарозу, сухі речовини якої вона успішно замінює.

Енергетична цінність Полідекстрози - 4,2 кДж/г (1 ккал/гр), що в 4 рази менше, ніж у цукру, і в 9 разів менше, ніж у жиру, таким чином, вона ідеально підходить для створення дієтичних та функціональних продуктів;
― підвищує стійкість продукту до циклів заморожування/відтавання (кріопротектор):
― сприяє легкому зниженню точки замерзання продукції та підвищенню щільності продукту,
― запобігає кристалізації продукції при низьких температурах.

Полідекстроза знаходить застосування у виробництві випічки, начинок та наповнювачів, молочних продуктів, напоїв, соусів та спортивного харчування.

Безпека Полідекстрози.

  • Полідекстроза офіційно визнана та застосовується як харчове волокно в 51 країнах.
  • Нешкідлива для зубів (не викликає карієсу).
  • Має низький глікемічний індекс (від 5 до 7 залежно від сорту), що дозволяє використовувати її при виробництві дієтичних та функціональних продуктів, у т. ч. хворих на діабет.
  • За міжнародною класифікацією цієї харчової добавки надано номер Е1200.

У Європі, відповідно до Директиви 2000/13/EC, маркування продукту з Полідекстрозою повинно відповідати початковій меті в кінцевому продукті (тобто добавка або клітковина):
― як добавка: повинна декларуватися за назвою своєї категорії (наповнювач, загусник/текстуратор, стабілізатор, вологоутримуючий агент), а далі Полідекстроза або Е1200;
― як інгредієнт: має декларуватися як Полідекстроза.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 219,47 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner