Ізомальт гранули (кондитерське скло), висока якість
від 280,76 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 2 кг
Показати всі оптові ціни- В наявності
- Тільки оптом
- +380 (67) 503-88-17вайбер
- +380 (67) 440-45-94
Ізомальт дрібний (від 2 кг) і великий гурт по Україні та за кордон.
Надаємо повну післяпродажну підтримку, сертифікати якості.
Ізомальт (замінник цукру) — це продукт, з якого виготовляють невагомі та ажурні, майже скляні на вигляд прикраси. Зовні продукти з цієї речовини схожі на карамель, а ось основа являє собою крупу, схожу на злиплу (кристалізовану) цукрову пудру.
Ізомальт - повністю натуральний продукт, і здобувається його як побічний продукт у приготуванні цукру з цукрових буряків або тростини. Також підсолоджувач отримують у процесі розкладання сахарози, що виділяється з крохмалю, меду. Солодкий продукт дозволено вживати в багатьох дієтах. Зокрема багато ласощів відомого дієтолога французького фахівця з харчування доктора Дюкана рекомендується виготовляти саме на цьому підсолоджувачі.
Використовують його для приготування:
жувальних гумок;
пастили;
морозива;
глазури;
желе;
шоколада;
кондитерських паст.
Ізомальт є повноцінним замінником цукру. Від останнього він вирізняється меншою калорійністю, яка становить двісті сорок кілокалорій на сто грамів продукту проти чотирисот кілокалорій цукру. Згідно з маркуванням, продукту присвоєно номер Е 953 в переліку добавок. Речовина безпечна для застосування в їжу.
Основною властивістю продукту є те, що він:
- викликає швидке насичення й допомагає швидко відновити сили;
- не впливає на вироблення інсуліну.
Інші властивості продукту — це:
- розчинність у воді;
- немає потемніння карамелі під час нагрівання;
- можливість фарбування сиропу;
- висока температура плавлення (низька тугоплавкість);
- безпека для зубної емалі;
- немає гіркоти в сухому порошку та підсолоджуваному продукті.
Переваги ізомальту
Ізомальт чудово підходить для виробництва цукру та створення експонатів, тому що на відміну від звичайного цукру він більш стійкий до вологи, більш гнучкий і не кристалізується на відміну від цукру, що призводить до більш чіткого кінцевого продукту, який має довший термін зберігання та більшу структурну цілісність. --що робить його ідеальним підсолоджувачем для виробництва цукрової пудри, видувного цукру або литого цукру. Це робить його ідеальною зброєю вибору для майстрів з виробництва цукру, декораторів тортів і кондитерів. Крім того, ізомальт не набуває жовтуватого або коричневого кольору після варіння, на відміну від звичайного цукру, що робить його чудовим засобом для роботи, коли мова йде про цукрове мистецтво, яке має мати чіткий, прозорий колір.
Форми ізомальту
Ізомальт поставляється у вигляді кристалів і паличок. Базовий рецепт матиме співвідношення 4 частини ізомальту на 1 частину води. Під час приготування Isomalt важливо мати при собі термометр для цукерок, тому що, якщо він не був приготований за правильної температури, ви не досягнете ідеальної консистенції для роботи. Окрім термометра, вам також потрібно мати латексні рукавички для захисту під час роботи з гарячим ізомальтом. При заміні цукру в рецептах використовуйте співвідношення 1:1.
Що вам знадобиться
2 склянки ізомальту
1/2 склянки води
Що вам потрібно зробити
Змішайте ізомальт і воду в каструлі, переконавшись, що все рівномірно розподілено.
Поставте на плиту і на середньому сильному вогні доведіть до кипіння приблизно 5 хвилин.
Постійно помішуйте та переконайтеся, що кристали не прилипають до стінок каструлі, а піна знята.
Готуйте, поки вона не досягне 340 градусів за Фаренгейтом.
Зніміть каструлю з вогню та занурте дно каструлі в прохолодну воду, щоб Ізомальт не варився далі.
Коли шипіння припиниться, ви можете поставити каструлю на плиту, вимкнувши вогонь.
Пофарбуйте ізомальт гелем або порошковою фарбою. Повільно вмішуйте харчовий барвник в ізомальт, доки колір не стане однорідним.
Тепер можна приступати до виготовлення цукру.
Якщо ви зберігаєте приготовлений ізомальт, покладіть його в герметичний контейнер. Ви можете розмістити пакети силікагелю, які будуть висмоктувати вологу з повітря. Не кладіть його в холодильник, оскільки після впливу холоду воно стане липким і втратить блиск.
Питання-відповіді
Ізомальт плавиться як цукор?
Оскільки ізомальт має білу кристалічну форму, його потрібно розплавити, щоб використовувати, так само, як ви використовуєте звичайний цукор . Ви можете розтопити його в мікрохвильовій печі або на плиті. На відміну від цукру, ізомальт не карамелізується і не змінює колір при нагріванні до високих температур.
Що це таке - ізомальт для прикраси тортів?
Ізомальт не має запаху та має приємний, але менш солодкий смак, ніж справжній цукор. Це натуральний підсолоджувач, який ідеально підходить для створення цукрового мистецтва та прикрас . Ви можете придбати ізомальт у різноманітних формах, від кристалів і гранул до готових темперованих і попередньо відварених гранул.
Як довго зберігаються ізомальтові прикраси?
два роки
Через 24 години ваші ізомальтові творіння повністю висохнуть — зовсім не липкі. І найцікавіше в цьому полягає в тому, що ви можете заздалегідь зробити купу ізомальтових форм і зберігати їх у герметичному контейнері протягом двох років для подальшого використання.
Чи плавиться ізомальт на торті?
Я б не рекомендував їсти його багато, тому що він містить штучні інгредієнти, але його безпечно класти на торти. і для деяких речей це краща альтернатива цукру, оскільки цукор має властивість розчинятися на повітрі через вологість, тоді як ізомальт набагато міцніший і не розчиняється
- Ціна: від 280,76 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 2 кг