Алюлоза , кристалічний порошок
дрібним оптом від 2кг
оптом від 25кг
Аналіз порошку алюлози
Назва продукту |
Алюлозний порошок |
Зовнішній вигляд |
Білий кристалічний порошок або білий порошок |
смак |
Солодкий, без запаху |
Вміст алюлози (на суху речовину), % |
≥98,5 |
Вологість,% |
≤1% |
PH |
3,0-7,0 |
Зола,% |
≤0,5 |
Миш'як (As), (мг/кг) |
≤0,5 |
Свинець (Pb), (мг/кг) |
≤0,5 |
Загальна аеробна кількість (КУО/г) |
≤1000 |
Загальна кількість коліформ (MPN/100 г) |
≤30 |
Цвіль і дріжджі (КУО/г) |
≤25 |
Staphylococcus aureus (КУО/г) |
<30 |
Сальмонела |
Негативний |
Чи є аллюлоза здоровим підсолоджувачем?
Алюлоза, гетероізомер фруктози, є рідкісним моносахаридом, який зустрічається в природі, але в дуже малих кількостях. Він природним чином міститься в таких продуктах, як родзинки, інжир, ківі та коричневий цукор, який є білим порошком і прозорою безбарвною рідиною у водному розчині.
Така ж хімічна формула, як і фруктоза
Як заявляють деякі виробники алюлози, цей новий підсолоджувач алюлоза має ту саму хімічну формулу, що й фруктоза, але з іншою структурою. Алюлозний цукор може ефективно перешкоджати людям переробляти алюлозу так само, як фруктоза. У багатьох випадках люди вважають за краще вибирати продукти з алюлозою через їх безпеку та вплив на здоров’я.
Аллюлоза в лікуванні раку
Алюлозний цукор може ефективно пригнічувати рак і проліферацію ряду ліній ракових клітин, включаючи шийки матки, печінки, яєчників, простати та лейкемію. Поєднання органічної алюлози та радіації виявилося ефективним у лікуванні раку.
Вплив алюлози на рівень цукру в крові
Як цукровий спирт впливає на діабет? Алюлозний цукор може збільшити концентрацію інсуліну в плазмі, знизити рівень глюкози в крові, збільшити вміст глікогену в печінці, зменшити накопичення жиру в організмі. Він здатний уникнути виникнення постпрандіальної гіперглікемії у хворих на діабет.
Переваги алюлози для людини
Як антиоксидант, аллюлоза пригнічує окисне пошкодження, спричинене виробництвом активних форм кисню (АФК), зменшує вміст вільних радикалів і затримує псування. Як протизапальний засіб, аллюлоза може пригнічувати ішемічно-реперфузійне пошкодження та блокувати вироблення нейтрофілів.
Чи безпечна аллюлоза?
Аллюлоза здається безпечним підсолоджувачем і навряд чи спричинить проблеми зі здоров’ям при помірному вживанні. Він був доданий до списку харчових продуктів, які загалом визнані безпечними (GRAS) Управлінням з контролю за продуктами та ліками США. Однак, як і у випадку з будь-якою їжею, індивідуальна чутливість завжди можлива.
Що є замінником аллюлози?
Алюлоза - це тип цукру, який природним чином міститься в деяких харчових продуктах. У будь-якому випадку люди можуть використовувати інші цукрозамінники, такі як стевія, аспартам і сахарин, сукралоза і неотам замість алюлозного цукру. Як порошкоподібна алюлоза, так і алюлозний сироп є чудовими низькокалорійними замінниками цукру та приносять велику користь нашому здоров’ю.
Аллюлоза проти еритриту
Алюлоза
Хоча алюлозний цукор і еритритол дуже схожі, оскільки вони в основному всмоктуються в кров і не підвищують рівень цукру в крові чи інсуліну, кажуть, що алюлоза має потенціал для зниження глікемічної відповіді на мальтодекстрин, що може додатково уникнути підвищення рівня цукру в крові після прийому їжі.
еритритол
Як один із найкращих типів цукрових спиртів для випічки, еритритол можна широко знайти в харчовій промисловості, оскільки він практично не містить калорій. Принцип роботи еритритолу полягає в тому, що оскільки людям не вистачає ферментів для перетравлення еритритолу, він не вплине на рівень цукру в крові чи інсуліну.
Поширені запитання про алюлозу
-
Чи має Аллюлоза побічні ефекти?
Люди повідомляли про абдомінальні побічні ефекти при споживанні зростаючих доз алюлози, включаючи: здуття живота. біль у животі. діарея.
-
Чи безпечний підсолоджувач Allulose?
Аллюлоза здається безпечним підсолоджувачем. Він був доданий до списку харчових продуктів, які загалом визнані безпечними (GRAS) Управлінням з контролю за продуктами та ліками США.
-
Чи аллюлоза те саме, що еритритол?
Алюлоза схожа на підсолоджувач еритритол , оскільки вона в основному всмоктується в кров і не підвищує рівень глюкози в крові або інсуліну.
-
Чи краща аллюлоза за стевію?
Мабуть, найважливіше те, що алюлоза не має присмаку, має таке ж відчуття в роті, що й цукор, може брати участь у мейлярді та добре розчиняється, забезпечуючи всі функціональні переваги цукру з меншою кількістю недоліків. Що стосується ціни, то він дешевший, ніж стевія та монах.
-
Чи викликає Аллюлоза проблеми з травленням?
Вживання великої кількості алюлози може спричинити дискомфорт у травленні, але є кілька інших відомих побічних ефектів. FDA схвалило інші замінники цукру, такі як стевія, аспартам і сукралоза, як безпечні при помірному вживанні.
-
Чи є аллюлоза цукровим спиртом?
На відміну від «повністю натуральних» підсолоджувачів з низьким вмістом вуглеводів, таких як « цукровий спирт », аллюлоза не має такого не дуже приємного побічного ефекту, як газоутворення та здуття живота, оскільки 70 відсотків її фактично виводиться із сечею, згідно з дослідженням, проведеним Японська хімічна промисловість Matsutani.
-
Чи повністю аллюлоза натуральна?
Алюлоза природно присутня в невеликих кількостях у різноманітних солодких продуктах, таких як карамельний соус, кленовий сироп і коричневий цукор. Моносахарид, або простий цукор, аллюлоза засвоюється організмом, але не метаболізується, тому вона майже безкалорійна.
-
Чи підвищує аллюлоза рівень цукру в крові?
Алюлоза не метаболізується організмом і тому не підвищує рівень глюкози в крові або інсуліну. Кілька досліджень показали, що аллюлоза має гіпоглікемічний ефект. Самців щурів годували сахарозою, мальтозою або розчинним крохмалем і в той же час додавали аллюлозу в співвідношенні 1/1000, було виявлено, що аллюлоза може пригнічувати концентрацію глюкози в плазмі; в експериментах на щурах було виявлено, що після перорального введення аллюлоза буде всмоктуватися в кров через тонкий кишечник, а потім виводитися нирками, що не спричинить коливань цукру в крові, а також може пригнічувати активність α-глюкозидази .
-
Який смак Аллюлози?
Аллюлоза — один із найновіших низькокалорійних підсолоджувачів на ринку. Завдяки тому самому смаку та текстурі цукру, без присмаку, його популярність зростає. Алюлозу вважають «рідкісним цукром», оскільки вона міститься в невеликих кількостях в обмеженій кількості продуктів, таких як інжир, пшениця та родзинки.
-
Чи може аллюлоза викликати діарею?
Можливі побічні ефекти Люди повідомляли про абдомінальні побічні ефекти при споживанні зростаючих доз алюлози, включаючи: здуття живота. біль у животі. діарея.
Хімічна будова алюлози
Формула алюлози: C6H12O6
- Ціна: 1 031,64 ₴/кг