Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
203 відгуків
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94

Фруктоолігосахариди FRUTALOSE L85 сироп

  • В наявності
  • Тільки оптом

140,93 /кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Фруктоолігосахариди FRUTALOSE L85 сироп
Фруктоолігосахариди FRUTALOSE L85 сиропВ наявності
140,93 /кг
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94

Опис

Frutalose® олігофруктоза (ФОС) у вигляді сиропу цикорію у бочках по 1350кг та каністрах по 25кг.

Сегмент: Пребіотики
Ринки та застосування: Дієтичні добавки, харчові продукти
Склад: олігофруктоза (ФОС) — розчинні харчові волокна, що мають властивості текстурування та покращують смак, що забезпечують додаткові переваги для здоров'я. Frutalose® це частково гідролізований інулін: олігофруктоза.
Опис: За допомогою цього інноваційного інгредієнта можна зробити світ здоровішим, допомагаючи розробляти продукти з доданою вартістю, ті, які задовольняють зростаючий споживчий попит на здорову та смачну їжу та напої по всьому світу.
Олігофруктозу Фруталоза можна використовувати для заміни таких цукрозамінників, як сахароза. Оскільки їх насолода менше, ніж насолода сахарози, часто з'являється необхідно додати Frutalose® олігофруктоза (ФОС) високоінтенсивні підсолоджувачі (ВІП), щоб забезпечити належну насолоду. Додавання інуліну або олігофруктози до молочних напоїв часто має синергетичний ефект щодо солодощі разом з ВІП.
Функції: Органолептичні дослідження продемонстрували, що інулін та олігофруктоза мають здатність маскувати небажаний післясмак інтенсивних підсолоджувачів.
Зменшений вміст жиру/без вмісту жиру
Застосування олігофруктози Фруталоза® покращує смакове враження, забезпечує кремоподібну консистенцію та текстуру з низьким вмістом жиру або навіть з його відсутністю (кисломолочних) молочних напоїв.
Низький/зменшений вміст калорій
У зв'язку з низькою калорійністю олігофруктози Фруталоза можна зменшити кількість калорій або розробити молочні напої з низьким вмістом калорій.
Пребіотики
Існують наукові дані, що інулін та олігофруктоза є пребіотичними інгредієнтами, що дозволяють розробляти пребіотичні (кисломолочні) молочні напої. Додавання пробіотичних штамів заповнює кількість кишкових бактерій та допомагає відновити та зберегти збалансовану мікрофлору, посилюючи пребіотичну дію інуліну/олігофруктози.
Функціональність при обробці
Інулін Фрутафіт® або олігофруктозу Фруталоза® можна легко додавати до молочних напоїв у зв'язку з їхньою гарною розчинністю. Їх можна додавати до термічної обробки та бродіння.

Стандарт:
ISO, Kosher, Halal, HACCP

Для промислового використання Фруктоолігосахариди (ФОС) проводять шляхом ферментативного впливу на сахарозу з метою отримання суміші наступних коротколанцюгових фруктоолігосахаридів: кестози (глюкоза-фруктоза-фруктоза, GF2), ністози (GF3) та фруктозил-ністози (GF4). Такі фруктоолігосахариди не перетравлюються в тонкому кишечнику людини, але потрапляючи в товстий кишечник майже повністю ферментуються його мікрофлорою в коротколанцюгові жирні кислоти.
ФОС немає Е-кодування. Вони подібні з інуліном за хімічною структурою, але мають більш коротколанцюгові GFn-сполуки, що зумовлює їх наступні переваги:

  • краще розчиняються, не осідають при зберіганні;
  • не темніють при температурній обробці (немає реакції Майяра), що особливо актуально для збереження кольору молочних продуктів;
  • мають приємний солодкий смак і можуть бути використані як інгредієнти для часткової заміни цукру (рівень солодощі ФОС близько 20–30 % від цукру, це в 2,5 рази вище, ніж інуліну);
  • мають кращий біфідогенний ефект (вже 2,5 г на день ФОС стимулюють зростання корисних бактерій, тоді як для інуліну потрібно мінімум 5 г на день для досягнення того ж ефекту).

Фруктоолігосахариди  показують хорошу термостабільність, близьку до сахарози при режимах, характерних для молочного виробництва: в нейтральному середовищі при нагріванні до 140 °С протягом 15 хв стабільність зберігається майже на 100 %, що дозволяє використовувати ФОС у тому числі в стерилізованих молочних напоях .

У молочних та кисломолочних продуктах на холодній полиці ФОС також показують хороші результати при термінах зберігання до 90 діб. У морозиві ФОС отримали широке застосування не тільки як харчові волокна і пребіотики, але також завдяки своїм технологічним властивостям — поліпшенню структури та зменшенню розмірів кристалів льоду.

Коротколанцюгові фруктоолігосахариди з очеретяного цукру мають широкий спектр застосування в харчовій промисловості: напої, молочні продукти, морозиво, цукристі та борошняні кондитерські вироби, продукти швидкого приготування, БАД та ін.

Велика база клінічних досліджень підтверджує пребіотичні властивості даних ФОС і дозволяє продуктах зі зниженим вмістом цукру та збагачених харчовими волокнами-найактуальніших рішеннях в постковидной дійсності.

Якщо Ваша компанія розробляє нові дієтичні продукти і Ви потребуєте додаткової інформації щодо Олігофруктозу та Інуліну, будь ласка, зверніться до нас. Із задоволенням надамо необхідну інформацію

Характеристики

Основні
ВиробникSensus
Країна виробникНідерланди
СкладОлігофруктоза 85±2%, Фруктоза,глюкоза,сукроза 15±2%
Форма випускуРідина

Інформація для замовлення

  • Ціна: 140,93 /кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner