Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
215 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 19.06).

+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
Кошик

Желатин кондитерський, Франція 180bloom 20mesh

807,40 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Желатин кондитерський, Франція 180bloom 20mesh
Желатин кондитерський, Франція 180bloom 20meshВ наявності
807,40 ₴/кг
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Желатин (Франція) без запаху і смаку 180 bloom 20mesh

Якість відповідає  Європейській Фармакопеї ,Американській фармакопеї USP /NFвимогам Регламенту (ЄС) N ° 853/2004, N ° 2073/2005, і до "стандарту GME

 

Бездоганні точні форми желейної частини продукту безпосередньо залежать від технологічних властивостей желатину.

 Основні характеристики желатину, зробленого у Франції:

Желе сила (bloom): желатин 180 Bloom.

В'язкість: міра опору желатину плинності.

Вміст води: залишкова вартість після сушіння, 12% макс. рН

Наш желатин має відмінні органолептичні і візуальні якості. Складе відмінну альтернативу желатину, який використовується на ринку, по якості, чистоті і технологічним властивостям.

Склад желатину.

білок з надзвичайно високим вмістом (13-15%) рідкісної амінокислоти гідроксипроліну. Амінокислотний склад містить 18 амінокислот. Пептидні ланцюга без істотної вторинної або третинної структури. Мовляв. м. желатин харчовий ― 50 000-300 000.

Органолептичні властивості желатину ― прозорі крупинки без стороннього запаху зі смаком прісного бульйону. Розмір зерна 20 mesh.

Фізико-хімічні властивості:
добре розчинний і має високу здатність до зв'язування вологи здатністю;
нижче певної температури, яка залежить від типу желатину, , концентрації розчину, міцності гелю і в'язкості, желатин утворює гель. Міцність холодцю харчового желатину якості визначається за Блуму (Bloom) або Валенту. Приблизна відповідність цих показників наведено нижче:
― за блуму (bloom), г/см2 150 .... 200 .... 250 280;
― за валенту, м 500 .... 800 .... 1100 ...1300.
піддається гідролізу, який залежить від ряду факторів ― присутності кислот, лугів, бактерій, ферментів, а також температури та наявності випромінювання.
при концентрації вище 0,8% желатин при охолодженні осаджується з розчину.

Країна виробник: Франція

Гарантійний термін: 5 років
Упаковка: мішки від 2 до 25 кг
Склад: Без ГМО
___________________________________________
 

Що означає желатин 180 Блум?

Сила розквіту желатину - розуміння типів і використання ...

Число желатину bloom  вказує на твердість або м'якість конкретного типу желатину і в основному пов'язане з його в'язкістю . В'язкість желатину визначає текстуру і кремоподібність кінцевого продукту. Ступінь вязкості желатину може варіюватися від 30 до 325, де 30 є найм’якшим, а 325 – найтвердішим.

Який опис желатинового порошку?

Желатин — це білок, отриманий з колагену, матеріалу, який міститься в кістках, хрящах і шкірі тварин і необхідний для здоров’я суглобів . Найчастіше желатин відомий своїм використанням у десертах, а також є поширеним інгредієнтом бульйонів, супів, соусів, цукерок і деяких ліків.

Що входить до складу желатину?

З чого виготовляють желатин?  Чи є желатин вегетаріанським?

Желатин складається з обробленого колагену, витягнутого зі шкіри, кісток, хрящів і сухожиль тварин . Кінцевий результат — желатин, або гідролізований колаген — є розчинним білком, тобто він розчиняється в теплій воді.

Які характеристики хорошого желатину?

Желатин складається в основному з білка і води. Таким чином, наявність золи, ліпідів та інших домішок при дуже низькому вмісті є важливими для якості желатинів (Jones, 1977). Відносно низька зольність свідчить про хорошу якість екстрагованого желатину.

Яка будова желатину?

Будова і властивості желатину |  Енциклопедія МДПІ

Структура желатину

Він складається з амфотерного полімеру, отриманого з колагену лужним, кислотним або тепловим гідролізом . Ці процедури викликають розрив структурної організації колагену, що призводить до втрати його конформації різною мірою

Як використовується желатин в їжі?

Желатин - це білок, отриманий з колагену в частинах тварин; він діє як своєрідний природний клей у харчових продуктах, таких як джеми, желе та клейкі цукерки, такі як клейкі ведмедики . Це також гелеутворювач, що лежить в основі фірмового коливання Jell-O. Желатинові продукти без смаку та кольору зустрічаються у вигляді порошку або листів.

У чому перевага вживання желатину?

Желатин багатий білком і амінокислотами, які можуть зменшити біль у суглобах і кістках, покращити роботу мозку та допомогти зменшити ознаки старіння шкіри . Желатин - білковий продукт, отриманий з колагену. Він має важливі переваги для здоров’я завдяки унікальній комбінації амінокислот.

Як застигає желатин?

Желатин, який є сумішшю білків колагену, твердне під час приготування, оскільки його білки утворюють заплутані сітчасті кишені, які затримують воду та інші інгредієнти . Після того, як желатин охолоне, білки залишилися сплутаними. У результаті виходить желатиновий десерт

Як розрахувати, скільки желатину використовувати?

Наприклад, в рецептурі вказано 105 г желатинової маси. Щоб розрахувати, скільки потрібно желатину, розділіть масу на складові : 1 частина желатину + 6 частин води = 7 частин желатинової маси. Обов'язково звіртеся з розрахунками: 15 г желатину + 15 * 6 г води = 105 г желатинової маси.

Скільки порошку желатину на 1 склянку?

М’яка форма желе: використовуйте 1 чайну ложку порошкоподібного желатину без смаку на 1 склянку рідини. Середня форма желе: використовуйте 2 чайні ложки желатину без смаку на 1 склянку рідини. Тверда форма желе: використовуйте 1 столову ложку порошкоподібного желатину без смаку на 1 склянку рідини.

Характеристики
Основні
ВиробникWeishardt
Країна виробникФранція
ТипЖелатин
СкладСвинная кожа
Користувальницькі характеристики
Розмір частинок20 mesh
Вид желатинусвинячий
Желюючі властивості180 bloom
Інформація для замовлення
  • Ціна: 807,40 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner