Агава порошок поставляємо під замовлення з Мексики.
Агава – це кактус, який масово росте в Південній Америці. Глобальним виробником і постачальником агави є Мексика. Сироп і порошок отримують із соку, отриманого з ядра агави.
Підсолоджувач агави - це кристалізована форма нектар агави, який століттями використовувався в Мексиці в якості підсолоджувача та цінувався за його лікувальні властивості. Агава в 1,5 рази солодше цукру, тому ви можете використовувати менше підсолоджувача і насолоджуватися тим же рівнем солодощі. Спробуйте, і ви будете вражені результатами!
Низький глікемічний індекс.
Несмотря на то, что он содержит такое же количество калорий, как и обычный сахар, подсластитель агавы содержит фруктозу, а не сахарозу, что снижает его гликемический индекс. Подсластитель агавы не повышает уровень сахара в крови в отличие от столового сахара. В умеренных количествах подсластитель агавы безопасен для диабетиков и может помочь контролировать уровень сахара в крови. Подсластитель агавы, рекомендованный для использования с диетами с низким содержанием углеводов и без глютена, может способствовать похуданию и поддержанию веса.
100% органический
наш підсолоджувач агави смачний, органічний, без глютену і кошерний, без шкідливих добавок, штучних хімікатів або генетично модифікованих інгредієнтів. Підсолоджувач агави, багатий природними поживними речовинами і антиоксидантами, не містить побічних продуктів кукурудзи і може використовуватися в якості замінника кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози.
Порошок Агави можна використовувати:
- кондитерському виробництві;
- хлібобулочному виробництві;
- виробництві морозива;
- виробництві соусів (майонез, кетчуп, гірчиця, соуси, маринади, сухі спеції і т. д);
- виробництві продуктів для вегетаріанців і веганів;
- виробництві чаю/кави;
- виробництві лимонадів та фруктових напоїв;
- кашах швидкого приготування;
- снеках і т. д
Переваги продукту:
- 100% натуральність продукту;
- природна і корисна заміна цукру;
- низький глікемічний індекс;
- підходить для діабетичного харчування;
- хороша розчинність як холодної, так і гарячої води.
Питання -відповіді
Сироп агави є мексиканський?
Сироп агави походить із рослини агави, сукулента, що походить із сухих регіонів Мексики. В основному він походить із двох сортів агави: блакитної та салміанської. Блакитна агава також відома своїм використанням у виготовленні текіли (див. її наукову назву Agave tequilana).
Для чого мексиканці використовують агаву?
Звичайно, агава найчастіше використовується для бродіння в улюблений спиртний напій Мексики, текілу. І текіла, і мескаль виготовляються спеціально з блакитної агави.
Чому сироп агави корисний?
Агава містить менше глюкози і тому має нижчий глікемічний індекс (ГІ), ніж столовий цукор. Це означає, що організм повільніше поглинає агаву в кров і, як наслідок, не призводить до різкого стрибка інсуліну.
Чи є агава веганським продуктом?
Агава, яка росте в Центральній і Північній Америці, міститься солодкий сік, який переробляється в сироп агави. Оскільки сироп агави виготовлений на рослинній основі, він є веганським (на відміну від меду).
- Ціна: від 644 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 2 кг