Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
209 відгуків
+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
Кошик

Еластин порошок 90% сировини для косметики та нутрицевиків

від 10 472 /кг

Мінімальне замовлення — 2 кг

Показати всі оптові ціни
  • Під замовлення
  • Тільки оптом
clockВідправка з 22 квітня 2024
Еластин порошок 90% сировини для косметики та нутрицевиків
Еластин порошок 90% сировини для косметики та нутрицевиківПід замовлення
від 10 472 /кг
+380675038817
  • +380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
+380675038817
  • +380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
ЭЛАСТИН со склада и под заказ

Еластин — волокнистий білок. Він функціонує в сполучній тканині в співпраці з колагеном. Це структурний білок нашого тіла, який надає еластичність нашим тканинам, органам і шкірі.

Цей білок є одним із найбільш хімічно стабільних білків. Натуральний еластин має велику молекулярну масу, нерозчинний у воді, надзвичайно кислотностійкий і стійкий до лужного гідролізу.
Еластин виробляється організмом до 25-го року життя й повністю зникає в віці 40-50 років.
Внаслідок цих несприятливих змін шкіра втрачає свіжість і еластичність, стає сухою і зморшкуватою. Неможливо запобігти фізіологічним процесам старіння шкіри, але можна домогтися видимих ефектів — застосовуючи відповідні косметичні препарати, що містять гідролізований еластин або розчинний колаген з еластином.
Гідролізований еластин добувають переважно із шийних сухожиль або коров'ячої аорти. Після часткового гідролізу добувають розчинний еластин із нижчою молекулярною масою, а потім до косметичних препаратів вводять водні, буферні або спиртові розчини цього еластину. Гідролізований еластин діє як природний зволожувальний крем для шкіри та волосся, підвищуючи еластичність дерми та покращуючи стан шкіри та волосся.

Косметичні властивості та користь гідролізованого еластину:

  • Натуральний зволожувач і пом'якшувач шкіри та волосся,
  • Плівкоутворювачі на шкірі та волоссі,
  • Зниження статичної електрики завдяки нейтралізації електричного заряду на поверхні шкіри та волосся,
  • Покращує м'якість, текстуру та властивості волосяного покриву,
  • Захищає від втрати еластичності та вологи,
  • Захищає від забруднення повітря.

Застосування:

  • Креми, лосьйони та тоніки для догляду за шкірою (особливо для відновного догляду за зрілою шкірою),
  • Зволожувальні креми для обличчя,
  • Креми, бальзами та лосьйони після гоління,
  • Захист від сонця,
  • Догляд за волоссям (шампунь, кондиціонер, укладка),
  • Гель для душу, сіль для купання,
  • Основа макіяжу, туш, помада, кольорова косметика,
  • Мийні засоби очисники та пом'якшувачі тканини, 

Призначення CTFA ім'я INCI

Гідролізований еластин

Кількість CAS
 

91080-18-1

Номер EINECS

293-509-4

Опис

Розчинний гідролізований еластин, що містить вільні амінокислоти та пептиди з молекулярною масою від 400 до 40000 дальтон, і мукополісахариди (глікозаміноглікани GAG) — природні компоненти сполучної тканини/гіалуронова кислота/

заявка

Активний інгредієнт засобів особистої гігієни та домашнього догляду. (косметика та товари для дому).

Функція в співвідом. Коліпе

Антистатик;
Плівкоутворювачі,
Увлажнители,
Біологічні добавки
Захисні засоби для шкіри та волосся.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: від 10 472 /кг
  • Мінімальне замовлення: 2 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner