Аскорбат кальцію зі складу в Київській області, дрібний і великий опт.
При оптових закупках для уточнення цін звертайтеся за номером +38067 503 88 17 (viber, telegram)
Аскорбат кальцію - звичайна харчова добавка з цінними антиоксидантними властивостями. Часто використовується як консервант, аскорбат кальцію може продовжити термін зберігання харчових продуктів і напоїв і захист від погіршення кольору, смаку і загальної якості. Як тип вітаміну С, аскорбат кальцію також корисний для здоров'я, наприклад, покращує роботу імунної системи, відновлює пошкоджені тканини і сприяє здоров'ю кісток, зубів і шкіри. Аскорбат кальцію - це натуральна харчова добавка, за допомогою якої можна виробляти здорові продукти і напої з чистою етикеткою, щоб задовольнити зростаючий попит споживачів, що піклуються про своє здоров'я.
Аскорбат - це солі, одержувані з аскорбінової кислоти, широко відомої як вітамін С. Аскорбат з вітаміну С випускаються в декількох варіантах, включаючи аскорбат кальцію, аскорбат натрію, аскорбат магнію і аскорбат калію.
Кожен тип аскорбата вітаміну С містить позитивно заряджений катіон і негативно заряджений аніон аскорбата, тому аскорбат кальцію містить аніон аскорбата і іон кальцію. Оскільки аскорбат-аніон є активною частиною кожного з'єднання, мінеральні Аскорбат володіють багатьма з тих же корисних властивостей, що і вітамін С. В якості важливого вітаміну для людини вітамін С відіграє важливу роль у підтримці здоров'я шкіри, зубів, кісток, хрящів і тканин. тканини. Вітамін С сприяє функціонуванню імунної системи, відновлює тканини і допомагає деяким ферментам працювати краще. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям вітамін С також захищає клітини від ушкодження вільними радикалами.
Використання
Стабілізуючі властивості і різні переваги для здоров'я аскорбата кальцію роблять його корисним інгредієнтом в багатьох різних продуктах. Аскорбат кальцію - це, перш за все, добавка в харчовій промисловості і виробництві напоїв, але також застосовується вкосметіческіе кошти, догляд за шкірою, фармацевтичні препарати, і як інгредієнт корму для тварин.
галузі використання
Добавка в харчовій промисловості і виробництві напоїв
У харчовій промисловості та виробництві напоїв аскорбат кальцію є звичайною харчовою добавкою через його переваг для здоров'я або в якості стабілізуючого агента. Збагачення продуктів аскорбат кальцію збільшує вміст в них вітаміну С, який може заповнити його виснаження, що виникає під час обробки. Виробники продуктів харчування часто додають аскорбат кальцію в апельсиновий сік або інші фруктові соки після їх пастеризації, щоб заповнити вміст вітаміну С. Аскорбат кальцію також може збільшувати вміст кальцію в молочних продуктах, таких як морозиво або йогурт.
Як стабілізатор аскорбат кальцію зберігає колір і свіжість харчових продуктів і напоїв, продовжуючи їх термін придатності і стабільність. Оскільки аскорбат кальцію має низький рівень pH, він допомагає запобігти зростанню бактерій, який може привести до псування або призвести до забруднення їжі. Аскорбат кальцію популярний в якості харчового консерванту, тому що він є природною альтернативою більш жорстким хімічним консервантам.
Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів внесло аскорбат кальцію в список загальновизнане безпечне веществокак харчова добавка, консервант або поживна добавка. Оскільки аскорбат кальцію безпечний для вживання в їжу і не завдає шкоди навколишньому середовищу, він також може бути безпечною добавкою в корм для тварин або воду.
Антиоксидант в косметичній та косметичної промисловості.
в косметична промисловість, аскорбат грають важливу роль в якості антиоксидантів в багатьох продуктах по догляду за шкірою, включаючи лосьйони, зволожуючі креми, креми, миючі засоби та сонцезахисні креми. Аскорбат кальцію також є кондиціонуючим засобом для шкіри, яке може уповільнити ознаки старіння і зберегти молодий вигляд шкіри, тому він часто використовується в косметичних лосьйонах проти старіння і кремах для очей. Аскорбат кальцію також володіє освітлюючими властивостями і часто використовується в засобах для освітлення шкіри, які зменшують появу знебарвлення.
Аскорбат кальцію в продуктах по догляду за шкірою пропонує споживачам безліч переваг, в тому числі:
- Захист шкіри від вільних радикалів
- Уповільнення псування шкіри
- Зменшення або загоєння запалення
- Зменшення появи зморшок і тонких ліній
- Освітлення плям або зміна кольору
- Колаген в шкірі
Крім догляду за шкірою в косметичній промисловості, аскорбат кальцію є звичайним інгредієнтом деяких продуктів для макіяжу, рідини для полоскання рота і зубної пасти.
Харчова добавка у фармацевтичній промисловості
Аскорбат кальцію - це харчова або дієтична добавка для людей з низьким рівнем вітаміну С. Вітамін C є важливим вітаміном для людини, і багато фруктів та овочів є його природним джерелом.Деякі тварини самі виробляють вітамін С, але люди повинні отримувати весь свій вітамін З їжі, яку вони їдять, або з добавками вітаміну С.
Більшість людей отримують достатню кількість вітаміну С зі свого раціону, але у тих, кому не вистачає вітаміну С, може розвинутися цинга – стан, симптоми якого включають біль у суглобах, втому, м'язову слабкість, висип та зубний біль.Ті, хто не споживає достатньої кількості вітаміну С у своєму раціоні, можуть приймати добавки з аскорбатом кальцію, щоб збільшити споживання вітаміну С та підтримувати здорове функціонування організму.
Аскорбат кальцію також служить добавкою кальцію для підтримки та зміцнення міцності кісток.Більшість людей, які дотримуються нормальної дієти, споживають багато кальцію, але люди з непереносимістю лактози, алергії на молочні продукти чи веганської дієти може бути низький рівень кальцію.Тим, хто має остеопороз, також може знадобитися додатковий кальцій.Порівняно з іншими формами кальцію, аскорбат кальцію легше засвоюється організмом, що робить його відмінним вибором як добавки кальцію.
Аскорбат кальція в продуктах харчування та напоях:
Фруктові соки
Багато фруктових соків, які природно містять високий рівень вітаміну С, втрачають великий відсоток цієї життєво важливої поживної речовини під час обробки.Натуральний вітамін С, що міститься у фруктах, таких як апельсини, чорна смородина, гуава, ківі та лимони, руйнується, коли ці фрукти обробляються для виробництва соків або джемів.
Теплова обробка, при якій соки пастеризується для знищення шкідливих бактерій, також руйнує більшу частину вітаміну С. Наприклад, одна чашка свіжого апельсинового соку містить 124мг вітаміну С, в той час як чашка пастеризованого апельсинового соку містить всього 84 мг.Вітамін C також може погіршуватися після дії кисню, тому він також може губитися під час різання, подрібнення або змішування фруктів.
Виробники харчових продуктів можуть додавати в ці продукти аскорбат кальцію після обробки або пастеризації, щоб заповнити рівень вітаміну С. цукерки із фруктовим смаком.
Оброблене м'ясо
Аскорбат кальцію також корисний при виробництві багатьох м'ясних продуктів, включаючи ковбаси, фарш, м'ясне асорті та багато ковбас.При виробництві фаршу аскорбат кальцію запобігає знебарвленню та окисленню.Це дозволяє довше зберігати фарш, м'ясне асорті та незатверджені ковбаси без втрати яскравого кольору.
У ковбасах, таких як бекон, шинка, пепероні, ковбаса, салямі та прошутто, аскорбати зберігають колір та прискорюють процес в'ялення.У порошкоподібній формі аскорбат кальцію можна додавати перед консервуванням чи упаковкою.Виробники харчових продуктів також можуть вводити його як лікувальний розчин перед попередньою обробкою м'яса, що допомагає йому утримувати більше соку.
Аскорбат кальцію в ковбасних виробах також відіграє важливу роль у запобіганні утворенню токсичних нітрозамінів.Нітрати часто додають у м'ясо в'ялене для захисту від росту бактерій, особливо Clostridium botulinum.Однак ці нітрати можуть також виробляти канцерогенні нітрозаміни в процесі затвердіння, зберігання та приготування.Водночас аскорбат кальцію та нітрати захищають споживачів від шкідливих бактерій та нітрозамінів.
Хліб
Аскорбат кальцію - поширений інгредієнт у процесі випікання хліба як агент, що сприяє зростанню дріжджів.Додавання аскорбату кальцію в тісто змушує буханець більше підніматися і покращує структуру м'якуші хліба.Аскорбат кальцію допомагає утримувати більше газу всередині тесту, створюючи тонку структуру крихти, що залишається міцною.Кінцевим продуктом буде хліб, який стане м'яким, але при натисканні повертається до своєї первісної форми.
Крім поліпшення якості хліба, добавки аскорбату кальцію також продовжують термін зберігання продукту і захищають від росту плісняви.
Інші оброблені продукти
Оскільки це натуральний консервант, схвалений Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів, аскорбат кальцію збільшує термін придатності та зберігає колір безлічі інших оброблених харчових продуктів. консервантом. Ось кілька продуктів, у яких аскорбат кальцію зазвичай використовується для збереження якості, смаку та кольору:
- Пиво та вино
- Пластівці
- Суха паста
- Морозиво
- Соуси та заправки
- Приправи
- Супи та бульйони
- Йогурти та топінги
Додаючи аскорбат кальцію при виробництві різних харчових продуктів та напоїв, виробники можуть створювати смачніші та безпечніші продукти для споживачів.
Юнатіс - постачальник сировини для виробництва дієтичних добавок, лікарських засобів, дезінфікуючих засобів. зможете дізнатися набагато більше, ніж при прочитанні оголошення.
Основні | |
---|---|
Виробник | CAS |
- Ціна: 739,51 ₴/кг