Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
237 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (14.10).

+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
Кошик
Краща ціна

Желатин харчовий Франція 240 блюм (дрібний опт від 2кг)

551,97 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

Показати всі оптові ціни
  • В наявності
  • Тільки оптом
Желатин харчовий Франція 240 блюм (дрібний опт від 2кг)
Желатин харчовий Франція 240 блюм (дрібний опт від 2кг)В наявності
551,97 ₴/кг
+380 (67) 503-88-17
вайбер
  • +380 (67) 440-45-94
+380 (67) 503-88-17
вайбер
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Досить експериментувати! Купуйте якісний желатин.

Желатин (Франція) без запаху і смаку. Bloom 180, 240, 270

Желатин швидкорозчинний 200 bloom 60 mesh. Розчиняється у холодній воді.

Бездоганні точні форми желейної частини продукту безпосередньо залежать від технологічних властивостей желатину.

Основні характеристики желатину, зробленого у Франції:

Желе сила (bloom): желатин, який пропонує наша компанія коливається від 140 до 300 Bloom.
В'язкість: міра опору желатину плинності.
Вміст води: залишкова вартість після сушіння, 12% макс. рН
Розмір частинок: зерно у 20 меш.

Наш желатин має відмінні органолептичні і візуальні якості. Складе відмінну альтернативу желатину, який використовується на ринку, по якості, чистоті і технологічним властивостям.

Склад желатину.

білок з надзвичайно високим вмістом (13-15%) рідкісної амінокислоти гідроксипроліну.

Амінокислотний склад містить 18 амінокислот. Пептидні ланцюги без істотної вторинної або третинної структури. 

Органолептичні властивості желатину, що ми пропонуємо ― прозорі крупинки без стороннього запаху зі смаком прісного бульйону. Розмір зерна 20 mesh.

Фізико-хімічні властивості:
добре розчинний і має високу здатність до зв'язування вологи здатністю;
нижче певної температури, яка залежить від типу желатину, , концентрації розчину, міцності гелю і в'язкості, желатин утворює гель. Міцність холодцю харчового желатину якості визначається за Блуму (Bloom) або Валенту. Приблизна відповідність цих показників наведено нижче:
― за блуму (bloom), г/см2 150 .... 200 .... 250 280;
― за валенту, м 500 .... 800 .... 1100 ...1300.
піддається гідролізу, який залежить від ряду факторів ― присутності кислот, лугів, бактерій, ферментів, а також температури та наявності випромінювання.
при концентрації вище 0,8% желатин при охолодженні осаджується з розчину.

Країна виробник: Франція

Гарантійний термін: 5 років
Упаковка: мішки від 1 до 25 кг
Склад: Без ГМО
Характеристики
Основні
ВиробникWeishardt
Країна виробникСловаччина
ТипЖелатин
СкладСвинная кожа
Користувальницькі характеристики
Розмір частинок20, 60 меш
Вид желатинухолодного розчинення, риб'ячий
Желюючі властивості180, 200, 240, 270 блюм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 551,97 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner