Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
203 відгуків
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94

Декстроза харчова, доставка по Україні

КРАЩА ЦІНА
  • В наявності
  • Тільки оптом

42 /кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Декстроза харчова, доставка по Україні
Декстроза харчова, доставка по УкраїніВ наявності
42 /кг
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94

Опис

Декстроза моногідрат (глюкоза) 99%.

Виробництво Китай.

Доставка від 25кг.

Декстроза (глюкоза, виноградний цукор) ― сахарид, одержуваний гідролізом крохмалю при нагріванні в присутності кислоти.

Білий порошок. Коефіцієнт солодкості глюкози 0,6-0,8. Прекрасно розчиняється у воді. Розмір частинок 60, 80, 200 і 400 меш ― харчова, фармацевтична.

Параметр Стандарт
Зовнішній вигляд Кристалічний порошок, без видимих домішок
Запах Без специфічного запаху
Смак М'який солодкий, чистий, без специфічного запаху
Колір Білий або безбарвний
Стандарт Перший клас
Вологість, % ≤ 10.0
Питоме оптичне обертання 52.0-53.5
Сульфатна зола,% ≤ 0.25
Рівень глюкози, % ≤ 99.0
рН 4.0-6.5
Хлорид, % ≤ 0.01

Декстроза буває (моно)гідратне і безводна (ангидридная). Властивості практично не розрізняються. Креатин (гідратованих) використовується найчастіше. Є ще апирогенная глюкоза, не містить речовин, що викликають при введенні в організм підвищення температури тіла та інші небажані реакції; глюкоза, застосовувана для приготування ін'єкційних розчинів, повинна бути апірогенної.

Декстроза застосовується в харчовій промисловості, фармації і ветеринарії (таблетки, порошки, сиропи, розчини для ін'єкцій), в нафтовій промисловості (технічна в якості добавки до бурових розчинів, з метою поліпшення реологічних властивостей бурових розчинів).

У харчовій промисловості глюкозу використовують:

у виробництві БАД, продуктів дієтичного і лікувального харчування, спортивного живлення (використовується широко і активно) в якості носія-наповнювача і поживної речовини.

в кондитерських виробах (цукерки, шоколадні батончики) глюкоза надає насолоду, м'якість, зберігає і підсилює смак.

у безалкогольних напоях для модифікації смаку.

у консервах для збереження натурального кольору.

у хлібопеченні для зброджування цукру, надає смак і аромат, колір кірки.

в молочній промисловості в виготовленні десертів (йогуртів).

у виробництві морозива (заміна приблизно 30% цукру).

Інші продукти завжди в наявності. Мальтитол, лактоза, лактулоза, цукрозамінники, мальтодекстрин і інші позиції -ознайомтеся з нашим прайс-листом.
Телефонуйте! Це кращий спосіб отримати інформацію про ціни. Ми надаємо індивідуальні знижки.

 

Питання про використання декстрози

Яке загальне використання декстрози?

Декстроза часто використовується як підсолоджувач у випічці , міститься в оброблених харчових продуктах і кукурудзяному сиропі. Декстроза також має медичне призначення.Її розчиняють у розчинах, які вводять внутрішньовенно, які можна поєднувати з іншими ліками або використовувати для підвищення рівня цукру в крові людини.

Навіщо використовувати декстрозу замість цукру?

Яка різниця між декстрозою та столовим цукром?  - Інгред

Отже, чому вибираєте декстрозу для своїх рецептів? Порівняно з сахарозою (столовим цукром) декстроза приблизно на 20% менш солодка, що дозволяє пекарям скористатися перевагами її наповнення та консервації, не роблячи кінцевий продукт надмірно солодким .

Чому декстроза використовується в шоколаді?

Використання декстрози призводить до того, що шоколадні композиції покращують відчуття у роті та значно знижують рівень воскоподібності .

Яка різниця між декстрозою та глюкозою?

Глюкоза відноситься до цукру з кількома хімічними формами. Однією з форм є декстроза (також звана декстроглюкозою), яка міститься у фруктах, тканинах тварин та інших природних речовинах. У використанні зазвичай декстроза відноситься до цього цукру, коли він міститься в їжі, тоді як глюкоза відноситься до нього, коли він знаходиться в крові .

Чи використовується декстроза в морозиві?

Декстроза менш солодка, ніж цукор. У морозиві, шербетах тощо можна використовувати велику кількість декстрози для збільшення твердої речовини без надмірного збільшення солодкості . Крім того, розчини декстрози мають нижчу температуру замерзання, ніж розчини тростинного цукру, що призводить до отримання морозива з більш гладкою та вершковою текстурою.

 

Інформація для замовлення

  • Ціна: 42 /кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner