Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
209 відгуків
+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
Кошик

Фруктоолігосахариди Фруталоза, порошок цикорію

731,06 /кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Фруктоолігосахариди Фруталоза, порошок цикорію
Фруктоолігосахариди Фруталоза, порошок цикоріюВ наявності
731,06 /кг
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Фруктоолігосахариди дрібним та крупним оптом по Україні та за кордон.

Офіційні поставки, постійна наявність.

Frutalose® олигофруктоза (ФОС) — розчинні харчові волокна, що володіють властивостями текстурування і поліпшують смак, які забезпечують додаткові переваги для здоров'я. Frutalose® це частково гідролізований інулін: олигофруктоза, проводиться з цикорію.

З допомогою ФОС можна зробити світ більш здоровим, допомагаючи розробляти продукти з доданою вартістю, ті, які задовольняють зростаючий споживчий попит на здорову і смачну їжу і напої по всьому світу.
Олигофруктозу Фруталоза® можна використовувати для заміни таких цукрозамінників, як сахароза. Оскільки їх солодкість менше, ніж солодкість сахарози, часто з'являється необхідно додати Frutalose® олигофруктоза (ФОС) високоінтенсивні підсолоджувачі (ВІП), щоб забезпечити належну солодкість. Додавання інуліну або олигофруктозы в молочні напої часто має синергетичний ефект у відношенні солодощі разом з ВІП.

Ключові факти

олигофруктоза (ФОС) Фруталоза®:

  • Покращує смак і смакові враження у продуктах з пониженим вмістом цукру і продуктів, що викликають гликемическую реакцію.

  • Володіє природним солодким смаком.

  • Володіє объемообразующими властивостями для відновлення сухого речовини після виведення цукру.

  • Є важливими інгредієнтами для формування структури в харчових продуктах з низьким вмістом жиру і без вмісту жиру.

 

Олигофруктоза Фруталоза® — загальна інформація

Олигофруктоза Фруталоза® — частково гідролізований інулін з короткою ланцюгом, що містить до 10 фруктозних залишків. Розчинність олигофруктозы Фруталоза® становить понад 80 %, вона утворює прозорий дуже в'язкий сироп при цій концентрації.

Застосування олигофруктозы в якості замінника цукру.

Застосування

Довжина ланцюга П/ДО/ОФ*

Доза (%)

Технологічна функція

Молочні продукти

Йогурт

ОФ

5-8

Смакове враження, смак

Десерт миттєвого приготування

ДО/ОФ

20-30

Смакове враження, смак, объемообразующий агент

Питний йогурт

ДО/ОФ

5-8

Смакове враження, смак

Морозиво

ДО/ОФ

7-14

Консистенція, танення, стабільність

Сорбет

До

8-12

Танення, смак

Хлібобулочні продукти

Бісквіти

ДО/ОФ

6-9

Консистенція, объемообразующие властивості

Печиво

ДО/ОФ

6-8

Консистенція, объемообразующие властивості

Торти і кекси

ДО/ОФ

6-8

Консистенція, объемообразующие властивості

Кондитерські вироби

Шоколад

П

10-15

Объемообразующий агент, консистенція

Шоколадна паста

П/ДО/ОФ

15-40

Смак, консистенція, смакові враження

Цукерки

ДО/ОФ

18-30

Объемообразующий агент, консистенція

Карамельні начинки

ОФ

≈ 50

Смак, объемообразующий агент, консистенція

Інші продукти

 

 

 

Батончик мюслі

ДО/ОФ

8-30

Консистенція, объемообразующие властивості

Пластівці для сніданку

ОФ

5-30

Смак, вологоутримуючий бар'єр

Джем

ОФ

До 25

Солодкість, объемообразующие властивості

Продукти з фруктів

ДО/ОФ

До 70

Объемообразующий агент, солодкість

Шоколадний напій розчинний

До

8-25

Текстуризатор, смакове враження

Томатний кетчуп

ОФ

8-20

Текстуризатор, смакове враження, солодкість

 

* Довжина ланцюга (СП = ступінь полімеризації); П: природний інулін (середня СП 9-11); ДО: короткоцепочечный інулін (середня СП 7-9); ОФ: олигофруктоза

Олигофруктоза утворює прозорий в'язкий сироп, якщо суху речовину становить 75 %. Придатність до обробки та функціональні характеристики сиропів олигофруктозы Фруталоза® порівнянні з широко використовуваними глюкозными сиропами. Вона не кристалізується і забезпечує солодкість. Лінійні фруктозні ланцюги містять одну молекулу редуцирующей фруктози в кінці. Це означає, що на етапах нагрівання і випікання може з'явитися коричневе забарвлення внаслідок реакції Майяра.

Солодкість Фрутафита/Фруталозы порівняно з сахарозою.

Тип Фрутафита® /Фруталозы®

Насолода

Фрутафит® TEX!

0 %

Фрутафит® HD/IQ

10 %

Фрутафит® CLR

30 %

Фруталоза® OFP

40 %

Фруталоза® L92

40 %

Фруталоза® L85

50 %

Можливості застосування

Молочні продукти

- Йогурт

Сиропи олигофруктозы Фруталоза® можуть легко замінити цукор в підсолодженому йогурті завдяки своїм солодким смаком і розчинності. Комбінація олигофруктозы Фруталоза® і ВІП забезпечує такий же рівень солодощі, як і в продуктах, що містять цукор.

- Десерт миттєвого приготування

Більшість десертів миттєвого приготування містять комбінацію сахарози та сухих глюкозних сиропів, забезпечують солодкість і смакові враження готового десерту. Для зменшення змісту цукру використовується Фруталоза® CLR, яка заміщує частину обох інгредієнтів і забезпечує відмінний смак і смакові враження десерту, а також більш низький вміст цукру.

Олигофруктозу Фруталоза®, у рідкому або порошкоподібному вигляді, можна використовувати в продуктах з заварним кремом, де вона замінює 30 % цукру і забезпечує його знижений вміст і приємну солодкість.

- Питний йогурт

У питних йогуртах більшу частину солодощі в готовому продукті забезпечують фруктові добавки. Олигофруктозу Фруталоза® рекомендується використовувати у фруктових продуктах у зв'язку з її розчинністю. Досвід застосування продемонстрував, що олигофруктоза Фруталоза® дуже добре поєднується з фруктовими смаками, забезпечуючи приємну солодкість і смаковий профіль, її також можна поєднувати з такими високоінтенсивними підсолоджувачами, як сукралоза або стевія.

- Морозиво і шербет

В морозиві цукор грає важливу роль для консистенції. Склад цукру визначає щільність, кремоподібну консистенцію, холодність і характеристики танення морозива. Випробування на застосування продемонстрували, що інулін Фрутафит® та/або олигофруктоза Фруталоза®, додані морозиво, допомагають збереженню невеликих кристалів льоду і покращують стійкість до впливу теплового шоку, забезпечуючи однорідну консистенцію і приємні характеристики танення замороженого продукту. Зменшення змісту цукру в морозиві можна добре поєднувати з зменшенням вмісту жиру, використовуючи і інулін Фрутафит® і олигофруктозу Фруталоза®. Отримана консистенція і органолептичні властивості були принаймні порівнянні або навіть краще порівняно з референтними продуктами з вмістом цукру і жиру.

Хлібобулочні вироби

- Бісквіти

Цукор в рецептах бісквітів відіграє важливу роль для властивостей тіста, плинності, консистенції, зовнішнього вигляду і смаку готового продукту. Фрутафит® CLR можна легко використовувати в якості замінника цукру (1:1) в бисквитах, однак з урахуванням різних функціональних характеристик цукру показник заміни обмежений приблизно 40 %. Для заміни в більшій кількості рекомендується використовувати комбінацію з мальтитом.

- Печиво

М'яке американське печиво має м'яку, в'язку при жуванні консистенцію. Збереження подібної консистенції у період терміну зберігання є проблемою. Олигофруктоза Фруталоза® є відмінним замінником цукру для даного продукту. Водоутримуюча здатність зберігає вологість і м'якість печінка під час терміну зберігання.

- Торти і кекси

Олигофруктозу Фруталоза® рекомендується додавати в торти і кекси для заміни цукру в обсязі до 50 %. Ці торти і кекси, які містять лише 50 % цукру, трохи менш солодкі, але мають дуже ніжний м'якуш і м'яку консистенцію.

Кондитерські вироби

- Шоколад

Цукор є одним з основних інгредієнтів всіх типів шоколаду. У шоколаді без вмісту цукру часто використовують поліоли, але дослідження продемонстрували, що поєднання поліолів і інуліну Фрутафит® забезпечує поліпшення консистенції і більш приємні смакові якості шоколаду (наприклад, менш холодне смакове відчуття). В продукти зі зниженим вмістом цукру можна використовувати порошок Фрутафит® або Фруталоза® для заміни цукру.

- Шоколадна паста

Однорідність і смак є важливими характеристиками для даних продуктів. Використовуючи олигофруктозу Фруталоза® або інулін Фрутафит®, або їх комбінацію, можна замінити частину або всі вміст цукру, без шкоди для смакового враження. Трохи менш солодкий смак продуктів зі зниженим вмістом цукру, посилює присмак шоколаду в продукті.

- Цукерки

Практично у всіх типах цукерок використовують комбінацію цукру і глюкозного сиропу. Рідкий сироп Фруталоза® дозволяє замінити (частина) глюкозний сироп в різних видах цукерок, від всіх типів жувальних цукерок до карамелі з начинкою. Готовий продукт буде мати знижений вміст цукру і підвищений вміст клітковини.

- Карамельні начинки

Застосування карамельних начинок широко поширене в кондитерських і хлібобулочних виробах. Шоколадні батончики, праліне, батончики мюслі і комбіновані хлібобулочні вироби часто містять карамельні начинки в якості одного з компонентів. Згідно з рецептами, смачну кремоподібну карамельну начинку можна отримати при використанні олигофруктозы Фруталоза® для заміни будь-якого цукру в традиційних карамельних продуктах.

Інші продукти

- Батончики мюслі

Все обычные батончики мюсли содержат достаточно высокий уровень сахара. Особенно батончики из гранолы, поскольку в них используется связывающий сироп для склеивания зерновых частиц и формирования батончика. Сочетание инулина Фрутафит® и олигофруктозы Фруталоза® помогает уменьшить количество связывающего сиропа, иногда можно вообще не добавлять сахар. Сочетание правильных ингредиентов и их количество помогает обеспечить необходимую консистенцию, которая может варьироваться от мягкой до твердой и от вязкой до хрустящей.

- Хлопья для завтрака

Некоторые (экструдированные) хлопья для завтрака содержат сахар в своей основе, но большая часть имеет покрытие на основе сахара, обеспечивающее более приятный вкус и лучшее сохранение формы в тарелке. Олигофруктоза Фруталоза® помогает обеспечить эти характеристики, ее также используют для покрытия хлопьев, при этом значительно уменьшается содержание сахара в готовом продукте.

- Джем и продукты из фруктов

Основные ингредиенты джема и фруктовых продуктов — это фрукты, сахар и гидроколлоиды. Олигофруктоза Фруталоза® является отличным объемообразующим ингредиентом, который используются в подобной продукции для замены сахара благодаря ее сладости и растворимости. Органолептические исследования также продемонстрировали, что все фруктовые вкусы могут быть усилены при добавлении олигофруктозы Фруталоза®. Большая часть фруктовых продуктов используются в молочной сфере, и потребители обычно предпочитают легкие молочные продукты с низким содержанием сахара.

- Растворимые шоколадные напитки

У сухих сумішах для розчинних напоїв або десертів цукор використовується в якості объемообразующего інгредієнта. Порошок Фрутафит® або Фруталоза® може добре замінювати цукор завдяки своїм солодким смаком і розчинності.

- Томатний кетчуп

У кетчупі цукор використовують для балансу смаку і консистенції. Інулін Фрутафит® або олигофруктозу Фруталоза® можна використовувати для заміни цукру в кетчупі, вибір відповідного продукту інуліну залежить від процесу виробництва кетчупу і характеристик готового продукту.

 

 

 

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 731,06 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner