Продавець Юнатіс ТОВ розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
209 відгуків
+380 (67) 503-88-17
+380 (67) 440-45-94
Харчові та фармацевтичні інгредієнти
Кошик

CЫВОРОТОЧНО-ПРОТЕИНОВЫЙ КОНЦЕНТРАТ 30 %

від 89 /кг

Мінімальне замовлення — 1000 кг

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Під замовлення
  • Тільки оптом
clockВідправка з 26 квітня 2024
CЫВОРОТОЧНО-ПРОТЕИНОВЫЙ КОНЦЕНТРАТ 30 %
CЫВОРОТОЧНО-ПРОТЕИНОВЫЙ КОНЦЕНТРАТ 30 %Під замовлення
від 89 /кг
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
+380 (67) 503-88-17
  • +380 (67) 440-45-94
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Сировато протеїновий концентрат 30%, Alpavit, Німеччина.

Широко використовується

— у спортивному харчуванні для приготування протеїнових коктейлів, сніданків, протеїнових батончиків.

 у харчовій промисловості як заміну для знежиреного молока, а також стабілізатора в йогуртах, хлібобулочних сумішах, дієтичному харчуванні, дитячому харчуванні, а також кондитерських виробах.

Функціональні властивості

Сироваткові білкові концентрати мають багато функціональних властивостей, більшість з яких пов'язані з білками молочної сироватки. Деякі з основних функціональних можливостей, які WPC може забезпечити є зв'язування води в продукті, поліпшення спінювання, емульгування, високу розчинність, гелеутворення, поліпшення в'язкості.

Сироваткові білкові концентрати мають багато функціональних властивостей, більшість з яких пов'язані з білками молочної сироватки. Деякі з основних функціональних можливостей, які WPC може забезпечити вода зв'язування, спінення, емульсії, високу розчинність, гелеутворення, розвиток в'язкості.

1. Гідратація
Білки можуть допомогти скоротити витрати формулу як білки провести додаткову воду.
Ковбасні вироби, напої, хліб, пироги, ковбаси
2. Гелеутворення/В'язкість
Білок-білкові взаємодії здійснювати матричні формування й настроювання
Заправки для салатів, супів, встановлення сири, хлібобулочні вироби, соуси, м'ясо
3. емульгування
Білки стабілізації жирових емульсій
Ковбаси, супи, торти, заправки для салатів, дитяче харчування.

4. Спінення
Білки утворюють стійку плівку. Піноутворювальні властивості краще, коли сироваткові білки є не денатурованими, не конкурують з іншими поверхнево-активними речовинами на кордоні розділу повітря/вода.
Збиті начинки, шифон торти, десерти

5. Вкус и аромат
Білки сприяють потемнінню способом взаємодії з лактозою та інших відновлювальних цукрів, наявних у композиції, забезпечуючи колір на нагрітих продуктів.

Кондитерські вироби, м'ясо в мікрохвильовій печі, соуси, хліб, нежирні хлібобулочні вироби, супи, молочні продукти.

Інформація для замовлення
  • Ціна: від 89 /кг
  • Мінімальне замовлення: 1000 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner