Опис продукту
Сухий йогурт, отриманий розпилювальною сушкою з пастеризованого знежиреного молока.
Застосування
Гармонійний та кислуватий смак йогурту робить його особливо придатним для виробництва морозива, шоколадних начинок, десертів та заправок для салатів. А також будь-які типи рідини, приготування печива різних сортів, бісквітів, білого та молочного шоколаду, кексів, мусів, кремів, кисломолочного наповнювача для цукерок, солодких соусів.
Органолептичні показники - Сипучий порошок від білого до жовтуватого кольору без грудок.
Смак притаманний йогурту, чистий, без сторонніх запахів.
Фізико-хімічні параметри
Жири (%) 1
Білок (%) 34
Зола (%) 8
Води (%) 4
РН 4,4 - 4.6
Лактоза (%) 45
Мікробіологічні параметри
Загальна кількість мікробів / г 10 000
Сальмонела / 25г відсутня
Стафілокок. Ауреус/г <10
Ентеробактерії / г <10
кишкова паличка / 0,1 г відсутня
Дріжджі/г <100
Цвіль/г <100
Алергені
Лактоза, молочні білки
Упаковка
25 кг нетто/чотиришаровий паперовий мішок з поліетиленовим вкладишем, 750 кг на піддоні
Зберігання
Йогуртовий порошок слід зберігати в сухих, чистих та провітрюваних складських приміщеннях на піддонах.
Температура не повинна перевищувати 25 ° С при відносній вологості не вище 60%.
Сухий йогурт можна зберігати трохи більше 12 місяців із дати виробництва.
ЩО РОБИТЬ НАШ ЙОГУРТОВИЙ ПОРОШОК УНІКАЛЬНИМ?
приємний йогуртовий смак,
природна кислотність.
Простий у реалізації та універсальний,
«Чиста етикетка»,
Підходить для сухих сумішей завдяки вищій мікробіологічній якості.
- Ціна: 255 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 2 кг